Чи можна вивчити англійську за 1 рік? Що потрібно робити?

Чи можна вивчити англійську за 1 рік? Що потрібно робити?

Багато людей дуже хочуть вивчити англійську мову, але часто їх зупиняють великі витрати часу, які потрібно буде вкласти в даний освітній процес. Насправді можна вивчити англійську за рік, якщо у вас буде для цього достатньо бажання і ви правильно оберете школу/курси для своєї мети.

Як вивчити англійську з за рік

Думаємо, не треба доводити той факт, що знання англійської відкриває прекрасні перспективи в житті і дарує дивовижні можливості. Вивчити його відносно швидко – лише за 1 рік не складе труднощів. Але для цього потрібно не тільки залізно запам'ятати всі часи та правила побудови речень, а й постійно поповнювати свій словниковий запас. Вимову також можна поступово вивести на цілком пристойний рівень. І все-таки є кілька факторів, які впливають на ваші успіхи та терміни вивчення англійської мови:

  1. рівень, з якого ви почали вивчення мови – якщо вивчали англійську в школі, університеті і у вас є базові знання, то подальше навчання пройде для вас швидше і легше, ніж якби ви почали його з нуля;
  2. мотивація – ви повинні чітко знати, для чого і навіщо вам потрібно вивчити англійську за рік, де ви її згодом будете застосовувати і які приємні бонуси принесуть вам ці знання;
  3. форма навчання – визначтеся, як вам буде комфортніше вивчати англійську, індивідуально або в групі, онлайн або офлайн. Найзручніший варіант навчання дозволяє максимально легко та цікаво вивчити англійську за 1 рік. 

Ось кілька цінних порад для тих, хто бажає вивчити англійську з нуля за рік:

  1. не намагайтеся вивчити мову самі – це дуже важко і займає багато часу і сил. Інша справа – довіритися досвідченому та талановитому викладачеві, який за руку підведе вас до заповітної мети.
  2. не витрачайте час, призначений для вивчення мови, на щось інше, навіть якщо дуже хочеться. Вам належить добряче потренувати свою завзятість та наполегливість.
  3. вивчайте мову комплексно – не варто кидати всі сили, наприклад, на вивчення складних часів в англійській. Потрібно також приділяти велику увагу поповненню словникового запасу.

Яку школу обрати для вивчення англійської мови за 1 рік

Якщо ви ставите питання як вивчити англійську за рік, то ми знаємо відповідь - потрібно звернутися до школи English Group. Запишіться до нашої школи та оцініть такі переваги:

  1. дуже цікавий та невимушений навчальний процес у доброзичливій атмосфері;
  2. англійську мову викладають професіонали – носії мови;
  3. живе спілкування під час уроків;
  4. індивідуальний підхід до клієнтів (знижки, розстрочки, поетапна оплата);
  5. можливість навчання за індивідуальною програмою;
  6. ви отримаєте високий рівень знань за доступною ціною.

Навчання у школі English Group можна розпочати з будь-якого рівня, пройшовши відповідне тестування.

Англійську для дорослих можна дуже легко та в найкоротші рядки освоїти у школі English Group як онлайн, так і офлайн. Уроки англійської для дорослих проходять двічі на тиждень (урок триває 60 хвилин).

Для запису на курси англійської мови для дорослих у Києві офлайн або онлайн зателефонуйте за номером, вказаним на цьому сайті.

Made with