Як впливає вік на вивчення англійської мови: коли можна і не можна вивчити

Як впливає вік на вивчення англійської мови: коли можна і не можна вивчити

Важко зараз уявити прогресивну молоду людину в нашому сучасному світі без знання англійської мови. Саме ця важлива навичка відкриває перед людиною великі можливості та розширює кругозір. Тому той, хто хоче йти в ногу з часом і досягти успіху, просто повинен знати англійську мову. І що раніше почнеться її вивчення, то краще.

Який оптимальний вік для вивчення англійської мови

Фахівці з раннього розвитку, а також психологи стверджують, що іноземні мови дитині найкраще почати вивчати віком від 1,5 до 9 років. Саме в цей період у них формуються основні мовні навички, і мозок працює у швидкісному режимі, що дозволяє легко запам'ятовувати нові слова, правила граматики та вимову. Тому чим раніше дитина почне освоювати англійську мову, тим краще вона її знатиме.

Переваги вивчення англійської мови у дошкільному віці:

  1. розвиток мозку та його “тренування” – іноземна мова виступає у ролі потужного тренажера для мозку, оскільки змушує його посилено працювати та активізувати нейронні зв'язки;
  2. розвиток пам'яті та мовних навичок у спілкуванні – науково доведено, що люди, які вивчають іноземні мови, відрізняються відмінною пам'яттю та здібностями до музики;
  3. поліпшення концентрації та уваги – діти, які вивчають іноземну мову, добре фокусують увагу і відрізняються посидючістю та увагою до дрібниць;
  4. розширення кругозору – дитина пізнає інші культури через їхню рідну мову, і таким чином когнітивно та інтелектуально розвивається.

English Group – англійська для всіх вікових груп

Якщо ви все ще сумніваєтеся, а чи варто віддавати дитину до школи вивчення англійської мови, ми однозначно скажемо – варто! Найбільший інтерес до мов у дітей формується в дитинстві, і такі заняття точно не пройдуть даремно – вони обов'язково принесуть свої плоди, особливо якщо правильно обрати школу та педагога.

Мережа шкіл англійської мови English Group пропонує своїм учням знання та досвід найкращих педагогів, цікаві та захоплюючі заняття, розвиваючі ігри та доброзичливу атмосферу. Батьків приємно здивує зручний графік навчання, безліч методичних матеріалів, система подачі знань у школі та ціна на курси англійської мови.

Крім того, філії школи English Group у Києві мають дуже зручне розташування (у приміщеннях загальноосвітніх шкіл). Вивчати англійську мову разом з цією школою можна як офлайн, так і онлайн.

Записатися на курси англійської мови в Києві можуть не лише діти, а й дорослі. Розпочати навчання у школі English Group можна з будь-якого рівня (для його визначення можна пройти тест на сайті). Для запису на курси англійської мови для дітей у Києві зателефонуйте за номером, вказаним на нашому сайті,

Made with