Як обрати хорошого репетитора з англійської мови? На що треба звертати увагу?

Як обрати хорошого репетитора з англійської мови? На що треба звертати увагу?

Якщо ви вирішили впритул зайнятися вивченням англійської мови та ставите перед собою серйозні цілі, або хочете допомогти вашим дітям освоїти іноземну мову швидко та результативно, то першочерговим завданням стає пошук репетитора з англійської мови. Поговоримо в цій статті про те, як обрати репетитора, який дійсно допоможе досягти успіхів у вивченні англійської мови.

На що варто звернути увагу під час вибору репетитора з англійської мови

Отже, звертаємо вашу увагу на кілька важливих моментів. Вони допоможуть зробити правильний вибір педагога, який стане провідником у багатий та такий цікавий світ англійської мови:

  1. Освіта – обов'язкова наявність дипломів профільних вишів. Додатковими плюсами буде наявність лінгвістичної освіти, різноманітних мовних сертифікатів.
  2. Досвід роботи – звичайно ж важливий, але далеко не завжди навчений досвідом викладач є кращим за молодого фахівця. Тут слід розглядати досвід вчителя з погляду застосування сучасних методик вивчення мови.д
  3. Додаткові педагогічні та мовні сертифікати – уже важливо, щоб викладач не тільки досконало володів англійською мовою, а й мав хоча б кілька підтверджень навичок, що в нього є. Хороший спеціаліст своєї справи регулярно відвідує семінари, конференції, тренінги та інші заходи, що підвищують кваліфікацію (там завжди видають сертифікати, що підтверджують це).
  4. Вік та характер репетитора – враховуйте ваші особисті побажання до віку та характеру репетитора, оскільки засвоєння матеріалу та успіхи у вивченні англійської мови безпосередньо залежать від вашого особистого контакту з викладачем.
  5. Ввічливість і пунктуальність – поважне та тактовне спілкування з учнем, а також відповідальне ставлення до навчання дуже важливі. Погодьтеся, завжди приємно спілкуватися з грамотною та ввічливою людиною.
  6. Вартість занять – виходьте з того, яку суму ви готові виділити на вивчення англійської мови з репетитором. Такі заняття коштуватимуть звичайно дорожче, ніж групові, але й результат буде швидшим та якіснішим.

Де знайти хорошого репетитора з англійської мови у Києві

Почати вивчення англійської мови – дуже важливе та правильне рішення для будь-якої людини. Батьки, вкладаючись у навчання дитини іноземним мовам, бажають подарувати йому гарні перспективи та цікаве життя. У тому чи іншому випадку успіхи в навчанні безпосередньо залежать від правильного вибору школи та/або репетитора з англійської мови.

У мережі шкіл англійської мови English Group усі охочі незалежно від віку зможуть легко та швидко вивчити англійську мову за допомогою сучасних та результативних методик викладання, кращих вчителів та репетиторів, великої кількості різноманітних навчальних матеріалів та теплої, доброзичливої атмосфери.

Навчання в школі English Group проходить як офлайн, так і онлайн для дорослих та дітей. Для запису на курси англійської мови для дітей у Києві зателефонуйте за номером, вказаним на цьому сайті.

Made with